İZMİR / KINIK - Arpaseki Ortaokulu

.
ARPASEKİ MAH. NEZİH SK. NO 12 İÇ KAPI NO 1 KINIK / İZMİR
Vizyon
Anadolu´nun zorunlu hizmet bölgelerinden biri olarak sınıflandırılmış vaziyette bulunun mahallenin, eğitim ve öğretim faaliyetleri doğrultusunda dünya görüşünde olumlu katkılarda bulunarak; kelebek etkisi diye nitelendirilen silsileler ile birlikte mahallede vuku bulan olumsuz durumları bertaraf ederek, öncelikle içinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten bireyler yetiştirerek, toplumuna hizmeti öncelik edinmiş bireyler sayesinde mahallenin sosyo-kültürel, ekonomi ve eğitim boyutlarında gelişimini sağlamaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Ulaşım
Kınık ilçe merkezinden öğretmen servisi veya şahsi araç ile köye ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Mahalle en yakın ilçe merkezlerinden Kınık ilçe merkezine 15, Bergama ilçe merkezine 35, Soma ilçe merkezine 22 km mesafede bulunmaktadır.